Verhuur Spaanse fincas en vakantiewoningen aan de Middellandse zee
Parcs de Loisir Costa BlancaOcio en la Costa BlancaEntertainment in the Costa Blanca
Mundo mar
Safari Park El Vergel
Aqua natura
Aqua Natura La Cresta
Aqualandia
Aqualandia Rapidos
Terra mitica
Terra Mitica
Terra Mítica
Terra mitica

Thema parken

Terra Mítica. Benidorm

Geopend van de laatste week februari tot en met September. Zoals vele grote parken is ook dit park opgedeeld in 5 verschillende zones met elk hun eigen onderwerp en passend in de Mediterraanse omgeving zoals thema `Griekenland´, `Romen`, `Egypte`, Iberia en z´n eilanden`.

Al deze zones hebben diverse restaurants en live-voorstellingen. Er zijn in totaal meer dan 30 verschillende attracties van een duizelingwekkende Rollercoasters en adembenemende `vrije val` tot aan veilige bootjes over kabbelend water voor de jongsten onder ons. Het park biedt kortingen voor de kleintjes en ouderen en kortingen voor groepen en grotere families.

Prijzen: Zie tabel.

Openingstijden: Zie Kalender.

Aqualandia. Benidorm

Aqualandia was het eerste pret-park in Benidorm en is door de jaren heen alsmaar gegroeid en vernieuwd en beslaat momenteel 22.000m2. Op dit moment zijn er 17 glijbanen, 10 kleinere glijbanen voor de kleine kinderen en 12 verschillende soorten zwembaden. U heeft op z´n minst een dag nodig om alles uit te proberen, of om heerlijk te relaxen op het terras naast het golfslagbad of `spa` in de wetenschap dat uw kinderen veilig aan het spelen zijn en streng in de gaten gehouden worden door de vele badmeesters welke overal in het park aanwezig zijn.

Natuurlijk kunt u ook hier terecht in een van de vele restaurants en winkels of genieten van shows. Het parkeren is gratis.

 

Geopend van Mei tot Oktober

Prijzen voor volwassene 19 euro en kinderen en ouderen 15 euro.

Ticket voor beide parken van Mundomar en Aqualandia, volwassene 30 euro en kinderen 20 euro.

Wanneer u uw familie eens op een leuke dag uit wilt trakteren, bent u ook aan de Costa Blanca aan het juiste adres. Er is een groot aanbod in waterparken, dierentuinen, of andere thema-parken. Op slechts 30 minuten rijden van uw vakantie villa bereikt u het nagenoeg nieuwe atractiepark Terra Mitica en diverse dierentuinen. Gedurende de zomermaanden zijn ook de water-pretparken geopend.

Wij adviseren u de tickets online te kopen, speciaal in de zomermaanden.

Terra Mítica

Waterparken

Wij adviseren een krachtige (30+ factor) waterbestendige zonnebrandcrème!

Aqua Natura.  Benidorm

Aquanatura is het tweede waterpark in Benidorm heeft een groot waterslag bad en is omgeven door grasvelden met heerlijke ligbedden zowel in de zon als de schaduw. Voor de avonturiers onder u zijn er meer als 1000 meter waterglijbanen om plezier te hebben, terwijl er voor de kleine kinderen aparte gedeeltes zijn waar ze kunnen spelen met leuke water-attributen. Ook aanwezig is een groot aquarium en zelfs de mogelijkheid om tussen haaien te zwemmen!

Natuurlijk ontbreken hier diverse restaurants, winkels en een zeehondenshow niet.

 

Geopend van Mei tot en met September

Prijzen voor volwassene 21 euro en kinderen of ouderen 16 euro.

Tegen betaling van een suppletie van 13 euro kunt heeft u ook toegang tot het park Terra Natura

Natuurparken

Terra Natura. Benidorm

Terra Natura is trots een voorloper te zijn in de nieuwe generatie dierentuinen welke staan voor grotere en meer natuurlijke leefomgevingen voor de dieren, afgesloten door glas in plaats van hekken. Het park is opgedeeld in 4 zones met meer dan 1500 dieren van 200 verschillende soorten en meer dan 1200 planten van 160 soorten. Ook hier is er geen gebrek aan restaurants en winkels.

Tijdens de zomermaanden kunt u genieten van de avondshow `The night Safari Adventure`. Een live diner-show met als afsluiting een rondrit door het park. E.e.a vindt plaats tussen 21.00 uur en 01.00 uur. De kosten hiervoor bedragen 38 euro voor een volwassene en 22 euro voor kinderen. U dient dit wel te reserveren van tevoren.

 

Het gehele jaar geopend. (Sommige activiteiten op bepaalde tijdstippen van het jaar)

Prijs voor een volwassene 23 euro en voor kinderen en ouderen 18 euro.

Tegen betaling van een suppletie van 11 euro heeft u vrij toegang tot Terra Natura en Aqua Natura.

Mundomar. Benidorm

Mundomar is een dierentuin speciaal gericht op zeedieren en vogels en enkele zoogdieren. Het park lijkt op een tropisch paradijs met zeer speciale vegetatie, gebouwen en rotspartijen. Mundomar heeft gedurende de dag vele live-shows met papegaaien, zeeleeuwen en als klap op de vuurpijl een daverende show met dolfijnen gecombineerd met waterballet welke ten uitvoer wordt gebracht door leden van het Spaanse team van synchroon zwemmen. Een werkelijk uniek spektakel!

 

Het gehele jaar geopend

Prijzen voor volwassene 16 euro, kinderen en ouderen 14 euro en schoolgroepen 13 euro.

Een gecombineerd entreebewijs voor Mundomar en Aqualandia is 30 euro voor volwassene en en 20 euro voor kinderen

Terra Natura
Verhuur Villas Imagen   |  Villas in: Moraira Javea Altea Hills  |   Villas per persoon : 4 of 6 8 of 10  |   Rolstoeltoegankelijk  |    Costa Blanca  |    Over Villas Imagen  |   Sitemap  |   Contact   

Verhuur Villas Imagen is onderdeel van Imagen Residencias. Avenida del Portet 1 03724 Moraira (Alicante) Spanje. Tel. 0034 966 497 330
by krista Holthaus