Verhuur Spaanse fincas en vakantiewoningen aan de Middellandse zee
Conditions de location et de réservation.Condiciones de alquiler Villas ImagenRental conditions Villas Imagen

Huurvoorwaarden

 

Aankomst en vertrek

 

Wij verzoeken u ons vooraf in kennis te stellen van uw geschatte aankomsttijd.

Het gehuurde huis zal beschikbaar zijn vanaf 17.00 uur, maar op verzoek is het soms mogelijk om eerder aan te komen. De woning dient op de dag van vertrek uiterlijk om 10:00 uur leeg te zijn.

Bij aankomst zullen wij een borg van € 300,-- vragen, welke wordt terug betaald na een volledige controle van het pand, met aftrek van de elektra en gas kosten.

 

Verblijf

 

Gebruik van bedlinnen is verplicht. Bedlinnen en handdoeken kunnen worden geleverd tegen een kostprijs van € 14 per persoon.

Het is niet toegestaan om met meer dan het officieel geoorloofde aantal personen in het huis te overnachten.

Eventuele schade aan het pand valt onder de verantwoordelijkheid van de huurder en zal worden ingehouden op de borg. U heeft 24 uur de tijd om eventuele schade aan ons te melden. Wij raden u aan een reisverzekering voor alle reisgenoten af te sluiten.

 

Annuleringen

 

In geval van annulering verliest u het tot dan toe betaalde bedrag. Mede hiervoor raden wij u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

 

Adres

 

Het adres van uw villa zal aan u worden verstrekt nadat de reservering definitief is. Ter bescherming van de privacy van de huiseigenaren ontvangt u dit niet eerder van ons.

 

Gas en Elektriciteit

 

Gas en elektriciteit zullen in rekening worden gebracht volgens de meterstanden en ingehouden worden op de borg welke u bij ons achterlaat.

Verhuur Villas Imagen   |  Villas in: Moraira Javea Altea Hills  |   Villas per persoon : 4 of 6 8 of 10  |   Rolstoeltoegankelijk  |    Costa Blanca  |    Over Villas Imagen  |   Sitemap  |   Contact   

Verhuur Villas Imagen is onderdeel van Imagen Residencias. Avenida del Portet 1 03724 Moraira (Alicante) Spanje. Tel. 0034 966 491 003
by krista Holthaus